Wat we doen.

Laser Case wordt geleid door Kees-Jan Goorissen. Hij begon in 1987 met lasertechniek bij ILS in Eindhoven. Na 20 jaar, in dienst van verschillende bedrijven, met Co2 lasertechniek te hebben gewerkt begon hij LC consultancy.

 

Wij richten ons met name op bedrijven die ondersteuning zoeken in het aankooptraject maar nog belangrijker, prijs stellen op een aanspreekpunt.

Het kan zijn om kleine problemen telefonisch op te lossen maar ook voor het intern trainen van bedieningspersoneel. Ondanks de grote bekendheid van lasertechniek is er voor velen nog drempelvrees om er aan te beginnen. Dat is een moment om hulp in te schakelen. Wij adviseren bedrijven bij de zoektocht naar een nieuwe of gebruikte machine.  Ook bedrijven die al enige tijd ervaring hebben met lasertechniek worden door ons ondersteund. Hierbij moet worden gedacht aan speciale opdrachten die meer kennis van de bewerking vergen maar ook aanpassingen aan software of besturing.

 

Ons doel is klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en zodoende de apparatuur optimaal te benutten en in conditie te houden.